صفحه اصلی
ارکان اتاق تهران
هیئت نمایندگان
هیئت رئیسه
اعلانات
درباره ما
تماس با ما
فا
English
中文
میز خدمات
خدمات عضویت
خدمات مشاوره
وب سایت خبری
چند رسانه ای
صفحه اصلی
خدمات مشاوره
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره واردات و صادرات
تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران
905
عدد
ثبت پرسش جدید
کد مشاوره
48637
پرسش:
1402/03/10
سلام. بنده می خواستم شرکت های فعال در زمینه صادرات محصولات فولادی رو ارتباط باهاشون بگیرم. لیست این شرکت ها رو از کجا می تونم داشته باشم؟
پاسخ:
با سلام؛ با توجه به اینکه به صورت رسمی فهرستی از شرکت های صادرکننده محصولات منتشر نمی شود، برای کسب اطلاع در این خصوص می توانیدبا سازمان توسعه تجارت به شماره 02121919 و آدرس اینترنتی https://tpo.ir/ ، انجمن تولیدکنندگان فولاد به شماره 88551701 و یا با انجمن فولاد و آهن ایران نیز به شماره 03133932121 تماس حاصل فرمایید.
کد مشاوره
48636
پرسش:
1402/03/10
با سلام بنده میخواستم قوانین خودرو گذر موقت رو بدونم
پاسخ:
با سلام سوال شما به صورت کلی مطرح شده است. مطابق با آخرین بخشنامه گمرک و طبق قانون امور گمرکی و آئین نامه اجرایی آن مواد زیر در خصوص گذر موقت خودروها مطرح شده است:
- ماده 78 قانون امور گمرکی: مسافران غیرمقیم ایران میتوانند وسیله نقلیه شخصی خود را با رعایت مقررات مربوطه طبق رویه ورود موقت به قلمرو گمرکی کشور وارد نمایند. ایرانیان مقیم خارج در صورتی میتوانند از مقررات این ماده استفاده نمایند که قبل از ورود به ایران حداقل سه ماه در خارج از کشور اقامت داشته باشند.
تبصره ۱ - وسیله نقلیه در مدت اعتبار پروانه ورود موقت، میتواند بعد از ثبت تاریخ و کنترل های لازم از راه های مجاز خارج و وارد گردد.
تبصره ۲ - چنانچه ثابت گردد وسایل شخصی یا وسیله نقلیه شخصی مسافران غیرمقیم ایران که ورود موقت شده، خسارت کلی دیده است، مرجوع کردن آن به شرط واگذاری به گمرک لزومی ندارد.
-ماده 142 آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی: مسافران غیرمقیم ایران که با وسایل نقلیه شخصی خود وارد کشور می شوند،، هرگاه برای وسایل یاد شده جواز عبور (کارنه دوپاساژ، تریپتیک یا دیپتیک) از کانونهای جهانگردی کشورهای ملحق به قرارداد گمرکی ورود موقت وسایل نقلیه شخصی سال 1954 منعقده در نیویورک در دست داشته و به گمرک ورودی ارایه دهند می توانند تا سه ماه با توجه به مدت اعتبار کارنه دوپاساژ یا تریپتیک یا دیپتیک بدون الزام به تسلیم اظهارنامه یا تأدیه وجه الضمانی به گمرک از وسیله نقلیه خود در کشور استفاده نمایند و یا در مدت مذکور چندین بار با وسیله خود از راههای مجاز وارد و خارج شوند. گمرک ایران می تواند به درخواست متقاضی در صورت داشتن عذر موجه مدت استفاده از وسیله نقلیه در داخل کشور را حداکثر تا پایان مدت اعتبار جواز تمدید نماید.
تبصره 1
ـ استفاده از مزایای این ماده منوط به اجتماع شرایط زیر در جواز عبور می باشد:
1ـ جواز یاد شده برای ورود وسیله نقلیه به ایران دارای اعتبارباشد.
2ـ مندرجات و اوصاف مذکور در جواز عبور با مشخصات وسیله نقلیه وارده مطابق باشد.
3ـ در هیچ یک از قسمتهای مختلف جواز یاد شده آثار قلم خوردگی یا حک و اصلاحی وجود نداشته باشد، مگر اینکه کانون صادرکننده جواز اصلاحی را که به عمل آمده با مهر و امضای خود گواهی کرده باشد.
تبصره 2
ـ ایرانیان مقیم خارج از کشور به شرطی می توانند از مقررات این ماده استفاده نمایند که قبل از ورود به ایران حداقل سه ماه متوالی در خارج اقامت داشته باشند.
شایان ذکر است فایل بخشنامه گمرک جهت بهره برداری پیوست شده است.
کد مشاوره
48634
پرسش:
1402/03/08
با سلام و عرض ادب وقت بخیر بنده برای انتخاب محصول صادراتی و شروع فرایند صادرات نام محصولات صادراتی بومی استان تهران رو میخواستم ؟ با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ با توجه به اینکه گمرک به عنوان مرجع رسمی انتشار آمارهای تجاری، آمارهای مربوط به صادرات و واردات را به تفکیک استان منتشر نمی کند، دسترسی به اطلاعات دقیق صادرات و واردات استان تهران امکان پذیر نیست. اما چنانچه منظور شما اطلاعات مربوط به گمرکات استان تهران است، شما می توانید به قسمت امار سایت گمرک به آدرس https://tccim.ir/?addr=n05956 مراجعه نموده و پس از دریافت فایل اکسل مربوط به صادرات یا واردات در سال مورد نظر، با فیلتر کردن گمرکات تهران از جمله حوزه تجاری فرودگاه امام خمینی، گمرک غرب تهران، معاونت واردات و ترانزیت تهران و امور نمایشگاهی تهران به آمار صادرات و یا واردات گمرکات تهران به تفکیک مبادی و مقاصد دسترسی پیدا کنید. شایان ذکر است، اطلاعات مربوط به صادرات به تفکیک گمرکات تهران لزوما نمی تواند نشان دهنده صادرات این استان باشد.
کد مشاوره
48633
پرسش:
1402/03/08
سلام و درود میخواستم وارد حوزه واردات و صادرات بشم و هیچ محصولی ندارم و کارت بازرگانی هم ندارم آیا امکانش هست که وارد بشم؟ یا اینکه از کجا شروع کنم؟چطوری؟
پاسخ:
سوال شما به صورت کلی مطرح شده است. با این وجود پیشنها می شود در ابتدا برای صادرات و واردات می بایست کالایی را انتخاب نمایید که ممنوعیت صادراتی و وارداتی نداشته باشد که در این خصوص می توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071، سازمان توسعه تجارت به شماره تماس: 02121919 و یا انجمن مربوط به کالای مورد نظر خود تماس حاصل فرمایید. در کنار آگاهی از ممنوعیت صادرات و واردات کالای مورد نظر خود می بایست برای خود شریک تجاری پیدا کنید که در این زمینه برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان و صادرکنندگان کالاهای موردنظر به عنوان مثال در امارات متحده عربی دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و یا صادرات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده و یا صادرکننده نمایش داده می شود. به عنوان مثال شما می توانید پس از ثبت نام در سایت مزبور و مراجعه به آدرس: https://tccim.ir/?addr=2jpi0 فهرستی از شرکت های وارد کننده زعفران در امارات را مشاهده نمایید. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید. توضیحات تکمیلی در این خصوص در آدرس https://egfi.ir/page-newmain/fa/0/form/pId123 ارائه شده است.
متناسب با نوع کالای مورد نظر خود می توانید از خدمات مربوط به انجمن یا اتحادیه مربوطه استفاده نمایید. همچنین شما می توانید با مراجعه به سایت سازمان توسعه تجارت ایران و بخش مربوط به راهنمای کالا و خدمات تجاری به آدرس https://tpo.ir/products اطلاعاتی را در رابطه با شاخص های کلی محصولات موردنظر خود مانند کد تعرفه مربوطه، استانداردهای رایج داخلی و بین المللی، شاخص های تجاری جهانی، کشورهای عمده صادرکننده و واردکننده، شرکای تجاری ایران، فرصت ها و تهدیدات صادرات کالای مربوطه، پیشنهادات و راهکارهای توسعه صادرات کالا و منابع اطلاعات تجاری دریافت کنید.
برای کسب اطلاع در خصوص شرایط دریافت کارت عضویت و بازرگانی نیز می توانید به آدرس https://tccim.ir/membership مراجعه نمایید. چنانچه سوال دیگری در این زمینه دارید، می توانید به سوال خود را در بخش مشاوره عضویت و کارت بازرگانی به آدرس https://tccim.ir/?addr=m8zt8 ثبت نمایید.
شایان ذکر است موسسه آموزشی آیتک وابسته به اتاق بازرگانی تهران دوره های اموزشی در رابطه با تجارت برگزار می کند که برای شناسایی دوره مورد نیاز خود می توانید سوال خود را در بخش مشاوره آنلاین زیر درج فرمایید:
https://tccim.ir/?addr=o1613
کد مشاوره
48632
پرسش:
1402/03/08
با سلام احتراما خواهشمند است آمار واردات نخ پنبه در اردیبهشت 1402 را اعلام بفرمایید.
پاسخ:
با سلام، هنوز آمار مربوط به تجارت اردیبهشت 1402 توسط گمرک ایران منتشر نشده است.
کد مشاوره
48631
پرسش:
1402/03/08
سلام روز بخیر پروفرما شرکت ما 380 ردیف است آیا امکان ثبت سفارش دارم ؟ ایا با توجه به اینکه تعدادی از شماره فنی های متفاوت کالا دارای کد تعرفه مشابه هستند امکان تجمیع و ثبت کالا ها را در یک کد تعرفه دارم؟ با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ از نظر قانونی منعی برای ثبت سفارش ۳۸۰ ردیف کالا وجود ندارد اما با توجه به اینکه لازم است برای هر ردیف کالا اظهارنامه گمرکی تکمیل شود، کاری بسیار دشوار و غیرممکن است زیرا برای هر قلم کالا باید ارزش، کرایه بار متناسب با وزن، بیمه و سایر موارد محاسبه شود. در خصوص سوال دوم شما نیز در صورت امکان، برای تجمیع کدهای تعرفه منعی وجود ندارد اما مستلزم بررسی های بیشتر است که در این خصوص می توانید با مشاوره گمرکی اتاق تهران (جناب آقای بهشتیان) در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید
کد مشاوره
48630
پرسش:
1402/03/08
با سلام و عرض ادب لطفا گزارش کاملی از صادرات ایزوگام به کد اچ اس68071010 به کشورهای پاکستان -ترکمنستان-افغانستان ترکیه-روسیه-سوریه -ارمنستان در سال 1402 از ابتدای سال رو بفرمایید. درمورد ریز آمار ایزوگام صادر شده به شهرهای کشورهای فوق از چه کسی اطلاعات گرفت؟ممنونم
پاسخ:
با سلام؛ در حال حاضر برای سال 1402 تنها آمار مربوط به فروردین این سال توسط گمرک منتشر شده که صادرات کد تعرفه 68071010 در این ماه حدود 2.7 هزارتن و به ارزش 794 هزار دلار بوده است. در فروردین 1402، از میان کشورهای ذکر شده در سوال شما تنها به سه کشور افغانستان، ارمنستان و ترکمنستان از کد تعرفه مذکور، صادرات صورت گرفته که ارزش صادرات به این کشورها به ترتیب حدود 267 هزاردلار، 31 هزار دلار و 14 هزار دلار بوده است. درخصوص قسمت دوم سوال شما نیز از آنجایی که آمار رسمی منتشر شده توسط گمرک تنها به تفکیک کشورهای مقصد و نه شهرهای آنها منتشر می شود، برای کسب اطلاع در این خصوص می توانید با اتاق های مشترک بازرگانی ایران و کشور مورد نظر خود تماس حاصل فرمایید.
کد مشاوره
48628
پرسش:
1402/03/07
با سلام لطفا آمار واردات مربوط به نخ پنبه در سال 1401 را اعلام بفرمایید. با تشکر.
پاسخ:
با سلام بر اساس کتاب مقررات صادرات و وادرات، نخ پنبه تحت کد تعرفه های چهاررقمی 5204 (خ از پنبه برای دوخت، حتی آماده شده برای خرده فروشی)، 5205 (نخ از پنبه (غیر از نخ دوخت)، دارای حداقل 85 درصد وزنی پنبه، آماده نشده برای خرده فروشی) 5206 (نخ از پنبه (غیر از نخ دوخت)، دارای کمتر از 85 درصد وزنی پنبه، آماده نشده برای خرده فروشی) و 5207 (نخ از پنبه (غیر از نخ دوخت)، آماده شده برای خرده فروشی) طبقه بندی می شود. طی سال 1401 ، حدود 26.4 هزار تن از مجموع کد تعرفه های مزبور به ارزش 83.9 میلیون دلار وارد کشور شده است. شایان ذکر است آمار واردات نخ پنبه طی سال 1401 به تفکیک کد تعرفه های مزبور در فایل پیوست به منظور بهره برداری شما ارائه شده است.
کد مشاوره
48627
پرسش:
1402/03/07
سلام و روز بخیر.میخواستم سوال کنم طی چند سال اخیر صادرات کاشی و سرامیک به کدام کشورها بیشتر انجام شده و از کدام بنادر این کار انجام پذیرفته؟هم چنین کدام شرکت ها صادارت کاشی و سرامیک را انجام دادند.
پاسخ:
با سلام در پاسخ به سوال اول شما، بر اساس کتاب مقررات صادرات و وادرات کاشی و سرامیک تحت کد تعرفه چهار رقمی 6907 (کاشی و چهارگوش و لوح سرامیکی برای فرش کردن یا روکش کردن آتشدان یا دیوار؛ مکعب های سرامیکی و همانند برای موزائیک کاری حتی برروی تکیه گاه؛ سرامیک های تمام کاری (جلا دادن)) طبقه بندی شده است. طی سال 1401، حدود 4.4 میلون تن از کد تعرفه مزبور به ارزش 259.7 میلیون دلار از ایران به 67 کشور صادر شده است. کشور عراق با دارا بودن سهم 69.7 درصد از ارزش کل صادرات کاشی و سرامیک عمده مقصد صادراتی محصولات مزبور بوده است. شایان ذکر است اطلاعات درخواستی شما درخصوص آمار صادرات کاشی و سرامیک به تفکیک گمرک و کشور طی سال های 1399 تا 1401 در فایل پیوست به منظور بهره برداری شما ارائه گردیده است. این اطلاعات به ترتیب بیشترین صادرات صورت گرفته از گمرکات و کشورها، مرتب شده است.
در پاسخ به سوال دوم شما، گمرک به عنوان مرجع رسمی انتشار آمارهای تجاری، این اطلاعات را بر حسب شرکت های صادرکننده منتشر نمی کند. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاع در این خصوص با انجمن مربوط به کالای مورد نظر خود به عنوان مثال با انجمن سرامیک ایران به آدرس اینترنتی: https://icers.ir/ و شماره تماس: 77899399-021 ارتباط برقرار نمایید.
کد مشاوره
48620
پرسش:
1402/03/04
سلام و وقت بخیر توضیحاتی راجب صادرات آهن روی منیزیم و منابعی از آین قبیل به کشور تایلند رو میخواستم ببینیم امکان پذیر هست یا خیر و اگه هست با تعرفه های اون آشنا بشم
پاسخ:
با سلام؛ سوال شما به صورت کلی مطرح شده و برای دریافت اطلاعات دقیق تر لازم است کالای مد نظر خود را مشخص کنید. به طور کلی آهن زیر مجموعه فصل 72(چدن، آهن و فولاد)، روی زیر مجموعه فصل 79 (وي و مصنوعات از روي) و منیزیم زیر مجموعه کد 4 رقمی 8104 (منیزیم و مصنوعات از منیزیم، همچنین قراضه و ضایعات) قرار می گیرد. در سال 1401، حدود 876 هزارتن از فصل 72 به ارزش حدود 452 میلیون دلار و حدود 15 هزارتن از فصل 79 (که تنها شامل کد تعرفه 79011210 می شود) به ارزش 46.6 میلیون دلار به کشور تایلند صادر شده است. شایان ذکر است در سال 1401 صادرات منیزیم به این کشور صفر بوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071، آقای بدرلو از کارشناسان دفتر صنایع فلزی وزارت صمت به شماره 02181762261 ، سازمان توسعه تجارت به شماره تماس: 02121919 ، انجمن فولاد ایران به آدرس https://www.issiran.com/public/fa/?req=main و شماره تماس: 33932121-031و اتحادیه صادر کنندگان فراورده های صنایع و معادن سرب و روی به آدرس https://znpb.ir/ تماس حاصل فرمایید.
3
2
1
ثبت پرسش جدید
انتخاب موضوع مشاوره
مشاوره عضویت و کارت بازرگانی
مشاوره قوانین کار
مشاوره امور گمرکی
مشاوره حقوقی
مشاوره بیمه تامین اجتماعی
مشاوره احیاء شرکت های ورشکسته
مشاوره حقوق بین الملل
مشاوره امور بانکی
مشاوره کسب و کارهای نوین و دانش بنیان
مشاوره دعاوی حقوقی بانکی
مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری
مشاوره امور مالیاتی
مشاوره واردات و صادرات
مشاوره امور محیط زیستی فعالان اقتصادی
مشاوره آموزشهای مورد نیاز تجار و بازرگانان
مشاوره اصلاح ساختار مالی شرکت ها
نام و نام خانوادگی
نوع عضویت
عضویت در اتاق تهران - حقوقی
عضویت در اتاق تهران - حقیقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقوقی
عضویت در اتاق سایر استانها - حقیقی
دانشجو
استارت آپ
دانش بنیان
[عضو اتاق نیستم - سایر موارد]
کد بازرگانی/کد ملی
ایمیل
شماره تماس
متن پرسش
ارسال پیام