مشاوره آمار، اطلاعات اقتصادی و تجاری

تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 1181 عدد



سلام چطور می‌تونم اطلاعات تماس شرکت‌های خریدار خوراک دام و طیور رو داشته باشم؟ در حال تولید محصول جدیدی هستیم و برای بازاریابی و معرفی کالا به این اطلاعات نیاز داریم.
پاسخ:
با سلام ؛ اگر منظور شما از خریدار، خریدار داخلی باشد، متاسفانه به صورت رسمی آماری از شرکت های خریدار توسط مراجع رسمی منتشر نمی شود. با این حال بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران به شماره 66949103 تماس حاصل فرمایید. برای یافتن شریک تجاری بین المللی نیز می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان و صادرکنندگان کالاهای موردنظر نظر خود دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و یا صادرات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده و یا صادرکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید. توضیحات تکمیلی در این خصوص در آدرس https://egfi.ir/page-newmain/fa/0/form/pId123 ارائه شده است.
 
 

سلام وقت بخیر چگونه میتوانم به اطلاعات ارتباطی مشتریان مقاطع فولادی عراق و دیگر کشورهای وارد کننده از ایران دسترسی داشته باشم و چگونه با تامین کننده های این محصولات در داخل کشور ارتباط مستقیم برقرار کنم
پاسخ:
با سلام؛ در پاسخ به سوال اول شما: مقاطع فولادی بسته به نوع آن‏ ها طیف وسیعی از کالاها را در بر می گیرند که زیرمجموعه فصل 72 (چدن، آهن و فولاد) کتاب مقررات صادرات و واردات قرار می گیرند. طی سال 1401، حدود 11.8 میلیون تن از محصولات فصل 72 به ارزش 5.9 میلیارد ریال به مقاصد مختلف صادر شده است. برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاهای موردنظر در کشورها دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید. توضیحات تکمیلی در این خصوص در آدرس https://egfi.ir/page-newmain/fa/0/form/pId123 ارائه شده است. متناسب با نوع کالای مورد نظر خود می توانید از خدمات مربوط به انجمن یا اتحادیه مربوطه استفاده نمایید. به عنوان مثال می توانید با انجمن صادرکنندگان محصولات فولادی ایران به شماره 8540874-021 تماس حاصل نمایید.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با رایزنان بازرگانی ج.ا.ایران مستقر در کشورهای هدف قرار که اطلاعات آن ها در سایت سازمان توسعه تجارت به آدرس https://tccim.ir/?addr=6wcl17 قرار گرفته است مراجعه فرمایید و یا با اتاق های بازرگانی ایران و کشورهای هدف ارتباط برقرار نمایید.
در پاسخ به سوال دوم شما: لیست تولیدکنندگان داخلی هر محصول توسط مراجع رسمی منتشر نمی شود، برای کسب اطلاع در این رابطه پیشنهاد می شود با «انجمن تولیدکنندگان فولاد» به آدرس https://steeliran.org/، ارتباط برقرار نمایید.  
 

با سلام و عرض ادب استودیو ی ما در خواست آمار واردات محصول با کد بازرگانی 950450 را در دوسال اخیر به تفکیک سال را دارد. در صورت امکان اگر آماری از واردات هدست های واقعیت مجازی یا عینک های واقیعت مجازی یا واقعیت افزوده که در انگلیسی با نام کلی vr headset شناخته میشود وجود دارد را در اختیار ما قرارد دهید. با تشکر و سپاس فراوان از توجه و همراهی شما
پاسخ:
با سلام، در کتاب مقررات واردات و صادرات کد تعرفه 950450 تحت عنوان کنسول‏ های بازی ویدئویی و دستگاه ‏ها، به غیر از آن ‏هایی که مشمول شماره فرعی 950430 می شود، طبقه بندی شده است. بر اساس آمار گمرک طی سال 1401، حدود 3.6 تن از کد تعرفه مزبور به ارزش 554.7 هزاردلار از امارات متحده عربی وارد کشور شده است. شایان ذکر است در فروردین 1402 وارداتی از این کد تعرفه صورت نگرفته است. اطلاعات درخواستی شما شامل آمار واردات کد تعرفه 950450 برای دو سال اخیر به تفکیک سال، وزن، ارزش ریالی و دلاری در فایل پیوست به منظور بهره برداری شما ارائه شده است.
در خصوص هدست ها یا عینک های واقعیت مجازی تعرفه مستقل و مشخصی در کتاب مقررات صادرات و واردات شناسایی نشد. به نظر می رسد این کالا تحت کد تعرفه 95049090 (سایر کنسول‏ ها و ماشین ‏های بازی و ویدئویی، بازی‏ های رومیزی یا سالنی، از جمله پین تیبل، بیلیارد، میز مخصوص برای بازی‏ های کازینو و تجهیزات بولینگ خودکار، ماشین‏ های تفریحی که با سکه، اسکناس، کارت بانکی، ژتون یا هر وسیله دیگر پرداخت عمل می کنند) طبقه بندی شود. طی سال 1401 و یک ماهه 1402 وارداتی از این کد تعرفه انجام نشده است. پیشنهاد می شود برای تعیین کد تعرفه دقیق محصول مورد نظر خود با دفتر تعیین تعرفه گمرک با مشخصات زیر ارتباط برقرار نمایید:
نشانی: خیابان شهید بهشتی - روبروی خیابان پاکستان - ساختمان مرکزی گمرک ایران - طبقه ششم
تلفن : 88501439

سلام و احترام آمار صادرات کالاهای زیر از ایران به روسیه را نیاز دارم، سپاسگزارم بنتونیت زئولیت خاک گربه باریت فلورین (فلوریت) کائولن
پاسخ:
با سلام؛ در کتاب مقررات صادرات و واردات، بنتونیت تحت کد تعرفه 25081000 طبقه بندی می شود. بر اساس آمار گمرک طی سال 1401، حدود 24 هزار تن به ارزش 569.5 هزار دلار و در فروردین 1402 نیز 75 تن به ارزش 1.5 هزار دلار از این محصول به کشور روسیه صادر شده است.
زئولیت تحت کد تعرفه 28421010 طبقه بندی می شود. طی سال 1401 حدود 84.7 تن به ارزش 730 دلار و در یک ماهه نخست 1402 حدود 19 تن به ارزش 188 دلار از محصول مزبور به روسیه صادر شده است.
خاک گربه تحت کد تعرفه 25059000 (شن و ماسه طبيعي به استثناي شن و ماسه هاي فلزي فصل 26 و غير مذکور در جاي ديگر) طبقه بندی می شود. طی سال 1401، حدود 6.1 هزار تن از کد تعرفه مزبور به ارزش 207.9 هزار دلار و در فروردین 1402 حدود 952.6 تن به ارزش 5.1 هزار دلار به مقاصد مختلف صادر شده است. شایان ذکر است در این بازه های زمانی از کد تعرفه 25059000 هیچ صادراتی به روسیه انجام نشده است.
باریت ( سولفات باریم طبیعی) تحت دو کد تعرفه 25111090 (باريت آسياب نشده) و 25111010 (باريت آسياب شده) طبقه بندی می شود. طی سال 1401، حدود 1.2 هزار تن از مجموع این دو محصول به ارزش 92.5 هزار دلار به روسیه صادر شده است. در ماه نخست 1402 نیز 377 تن از باریت آسیاب نشده به ارزش 32.7 هزار دلار به روسیه صادر شده است.
فلورین تحت دو کد تعرفه 25292100 ( اسپات فلوئور حاوی 97 درصد وزنی یا کمتر فلوئور کلسیم) و 25292200 (اسپات فلوئور حاوی بیش از 97 درصد وزنی یا کمتر فلوئور کلسیم) طبقه بندی می شود. طی سال 1401 حدود 96.7 تن از کد تعرفه 25292100 به ارزش 8.6 هزار دلار به روسیه صادر شده است. شایان ذکر است در فروردین 1402 صادراتی از فلورین به روسیه انجام نشده است.
کائولن تحت کد تعرفه 25070010 طبقه بندی می شود. طی سال 1401 نزدیک به 31.1 هزار تن از این محصول به ارزش 2.7 میلیون دلار به روسیه صادر شده است. در فروردین 1402 صادراتی از این محصول به روسیه انجام نشده است.  
 

با سلام، آمار واردات پیگمنت‌های فلزی به طور تخصصی پودر اکلیل چه میزان است و بیشتر از چه کشورهایی وارد می‌شود؟ به طور کلی سرمایه‌گذاری در این بخش به چه میزان است؟ گزارش قابل استنادی در این خصوص وجود دارد؟ و اگر امکان ارسال وجود دارد، لطفاً آن را برایم ارسال کنید.
پاسخ:
با سلام؛ در پاسخ به سوال اول شما: بر اساس بررسی‏ های مقدماتی پیگمنت های آلی زیر مجموعه ردیف تعرفه 3207 ( پیگمان ها و کدر کننده ها و رنگ های آماده، ترکیبات زجاجی، لعاب ها، جلاهای مایع و فرآورده های همانند از انواعی که در صنعت سرامیک سازی، میناکاری یا شیشه سازی به کار می رود؛ فریت های شیشه ای و سایر شیشه ها به صورت پودر، دانه، تیغه یا فلس) قرار می گیرند و بسته به اینکه چه محصولی مد نظر باشد، کد تعرفه هشت رقمی آن تعیین می شود. طی سال 1401، حدود 4.8 هزار تن از کد تعرفه 3207 به ارزش 38.1 میلیون دلار وارد کشور شده که کشورهای ایتالیا با سهم 31.8 درصد و اسپانیا با سهم 19.5 درصد از ارزش کل واردات محصول مزبور عمده مبادی وارداتی بوده اند. طی ماه نخست سال 1402 نیز حدود 317 تن به ارزش 1.9 میلیون دلار از این محصول وارد کشور شده است که کشورهای ایتالیا با سهم 24.2 درصد و چین با 22.6 درصد از کل ارزش واردات عمده مبادی وارداتی پیگمنت های آلی بوده اند.
شما می توانید برای تعیین کد تعرفه دقیق محصول مورد نظر خود از دفتر تعیین تعرفه گمرک با مشخصات زیر راهنمایی لازم را دریافت کنید:
نشانی: خیابان شهید بهشتی - روبروی خیابان پاکستان - ساختمان مرکزی گمرک ایران - طبقه ششم
تلفن : 88501439
همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس مربوطه در دفتر صنایع شیمیایی و پلیمری وزارت صمت به شماره 02181774058 تماس حاصل فرمایید.
در پاسخ به سوال دوم شما: برای دریافت اطلاعات در خصوص فرصت های سرمایه گذاری به سایت مرکز خدمات سرمایه گذاری اتاق بازرگانی تهران به آدرس https://cic.tccim.ir/ مراجعه نمایید و یا با سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران به آدرس اینترنتی: https://investiniran.ir/fa-ir/FirstPage ارتباط برقرار نمایید.  
 

سلام و وقت بخیر ،محصولات صادراتی بومی استان تهران را میخواستم بدونم
پاسخ:
با سلام؛ از آنجایی که گمرک به عنوان مرجع رسمی انتشار آمارهای تجاری، آمارهای مربوط به صادرات و واردات را به تفکیک استان منتشر نمی کند، دسترسی به اطلاعات دقیق صادرات و واردات استان تهران امکان پذیر نیست، اما چنانچه منظور شما اطلاعات مربوط به گمرکات استان تهران است، می توانید با مراجعه به قسمت آمار سایت گمرک به نشانی http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/ به جزئیات واردات و صادرات دسترسی پیدا کنید. درفایل اکسلی که در سایت گمرک موجود است، می توانید با فیلتر کردن گمرکات تهران از جمله حوزه تجاری فرودگاه امام خمینی، گمرک غرب تهران، حوزه 3 امانات پستی، معاونت واردات و ترانزیت تهران و امور نمایشگاهی تهران به آمار صادرات و یا واردات گمرکات تهران به تفکیک مبادی و مقاصد دسترسی پیدا کنید. شایان ذکر است، اطلاعات مربوط به صادرات به تفکیک گمرکات تهران لزوما نشان دهنده صادرات این استان نمی تواند باشد. ضمناً، در حال حاضر، آخرین آماری که در سایت گمرک منتشر شده مربوط به آمار سال 1401 و فروردین 1402 است.  
 

با سلام و احترام احتراما این شرکت تصمیم دارد جهت واردات بخشی از مواد اولیه تولیدات خود از اندونزی اقدام به واردات نماید. لذا خواهشمند است نسبت به معرفی کارخانجات تولید کننده پودر نارگیل خشک و چرب همکاریهای لازم را مبذول فرمایید. تا این شرکت بتواند مستقیم به خود تولید کننده در جهت واردات درخواست خود را ارسال نماید . با تشکر فراوان
پاسخ:
با سلام؛ نارگیل رنده خشک شده تحت کد تعرفه 08011100 طبقه بندی می شود. در سال 1401 حدود 9.1 هزارتن از این کالا به ارزش حدود 18 میلیون دلار به کشور وارد شده که سهم اندونزی از ارزش واردات آن 18 درصد بوده است . برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آنها در آدرس https://tccim.ir/?addr=wdgi21 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست صادرکنندگان کالاهای موردنظر در اندونزی دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه صادرات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور صادرکننده، سری زمانی صادرات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید. توضیحات تکمیلی در این خصوص در آدرس https://egfi.ir/page-newmain/fa/0/form/pId123 ارائه شده است. ضمناً، برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 و یا سازمان توسعه تجارت به شماره 02121919 تماس حاصل فرمایید  
 

باسلام آمار صادرات گلاب و عرقیات گیاهی در سال 1401 به چه صورت بوده است و بیشترین صادرات این محصولات به کدام کشور ها بوده ؟
پاسخ:
با سلام؛ عرقیات گیاهی تحت کدهای تعرفه 33019011 (گلاب استحصالی از گل محمدی) و 33019012 (سایر عرقیات سنتی) طبقه بندی می شوند. در سال 1401، حدود 2.8 هزارتن از انواع عرقیات سنتی به ارزش حدود 2.6 میلیون دلار صادر شده که گلاب سنتی سهم 64 درصدی از کل ارزش صادرات آنها را به خود اختصاص داده است. در سال 1401، عمده مقاصد صادراتی انواع عرقیات سنتی، کشورهای چین، قطر، عراق و امارات متحده عربی بودند که بالغ بر 51 درصد از کل ارزش صادرات این کالاها را به خود اختصاص داده اند  
 

با سلام و احترام ۱_آمار صادرات پسته در سه ماه اخیر به چه صورت هست؟ ۲_صادرات پسته به کانادا دارای چه الزاماتی از نظر بهداشتی می باشد؟ سپاسگزارم
پاسخ:
با سلام، در پاسخ به سوال اول شما: پسته تحت کدهای تعرفه 08025100(پسته ها با پوست تازه یا خشک) و 08025200 (پسته ها بدون پوست تازه یا خشک) در کتاب مقررات صادرات و واردات طبقه بندی می شوند. طبق آخرین آمار منتشر شده از سوی گمرک، طی سال ۱۴۰۱ حدود 56.2 هزار تن از مجموع این دو کد تعرفه به ارزش 404.7 میلیون دلار صادر شده است. کشورهای هند با سهم 16.2 درصد و روسیه با 11.4 درصد از ارزش کل صادرات پسته عمده مقاصد صادراتی بوده ‏اند. طی این بازه زمانی صادرات ایران به کانادا 2.3 میلیون دلار بوده است که تنها ۰.۶ درصد از ارزش صادرات پسته ایران را تشکیل می دهد. شایان ذکر است که آمار و اطلاعات صادرات و واردات برای سال ۱۴۰۲ هنوز منتشر نشده است.

در پاسخ به سوال دوم شما: با استناد به بخش راهنمای کالا و خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران به آدرس: https://tccim.ir/?addr=5hl355 استانداردهای ISO 22000، HACCP و استاندارد اجباری برای صادرات از جمله استانداردهای رایج داخلی و استنانداردهای BRC, FSSC22000, IFC, HALAL WORLD از جمله استنانداردهای رایج بین المللی برای محصول مزبور است. همچنین گواهی‌های امنیت غذا نیز برای خشکبار صادراتی باید تهیه شود. رایج‌ترین این گواهی‌ها عبارت‌اند از BRC/FSSC22000/ IFS . پشنهاد می ‏شود برای دریافت آخرین اطلاعات درخصوص الزامات صادرات محصول مورد نظر خود با انجمن پسته ایران به آدرس اینترنتی: https://iranpistachio.org/fa/ ، یا با دفتر ارتباطات وزارت جهاد کشاوری به شماره 64581-021 و اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران به آدرس اینترنتی: http://www.irandriedfruits.ir/ ارتباط برقرار نمایید. همچنین برای کسب اطلاع در خصوص نحوه صادرات کالا از ایران به کانادا می توانید از خدمات اتاق مشترک بازرگانی ایران و کانادا با مشخصات زیر استفاده فرمایید:
https://iran-canada.biz/  
 

سلام من میخوام آمار تولید داخلی عصاره ها و شیره های نباتی را بدست بیارم، آیا میتونید درموردش بهم کمک کنید؟ مثلا سالیانه شرکتهای تولیدی داخل ایران چند کیلو عصاره شیرین بیان تولید میکند؟
پاسخ:
با سلام؛ طبق کتاب مقررات صادرات و واردات شیره و عصاره های نباتی تحت کد 4 رقمی 1302 (شیره و عصارههای نباتی؛ مواد پکتینی، پکتیناتها و پکتاتها؛ آگارآگار و سایر لعاب ها و مواد غلیظ کننده، حتی تغییر یافته (Modified)، مشتق از نباتات) طبقه بندی می شوند. طی سال 1401 حدود 15.9 هزارتن از کد مذکور به ارزش 21 میلیون دلار صادر شده است. عمده مقاصد صادراتی این محصولات در سال 1401، عراق، امارات متحده عربی و آلمان به ترتیب با سهم 30 درصد، 26.1 درصد و 25.6 درصد از کل ارزش صادرات بوده اند. عصاره شیرین بیان نیز تحت کد تعرفه 13021200طبقه بندی می شود که در سال 1401، 5.1 هزارتن از آن به ارزش 11.4 میلیون دلار صادر شده است. از آنجایی که به طور رسمی آمار مربوط به تولیدات داخل کشور منتشر نمی شود و این محصولات جزو محصولات منتخبی که وزرات صمت آمار تولیدات آنها را منتشر می کند، قرار نمی گیرد، بهتر است برای کسب اطلاع بیشتر در این زمینه با مرکز تماس وزرات جهاد کشاورزی به شماره 02143541، اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی به شماره 02188842608 و یا با اتحادیه صادركنندگان گیاهان دارویی و فراورده های غذایی ایران به آدرس اینترنتی: http://www.uiem.org/ و شماره تماس : 02122275260 تماس حاصل نمایید. حذف
 
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام